Batıkent Petek Temizleme Servisi

Ankara Batıkent Kombi Radyatör Petek Temizleme Tesisat Servisi:

Kimyasal İlaçla Kombi Radyatör Petek Temizleme

Kombi Tesisat Yıkama Servisi 

  • ETKİLİ PETEK TEMİZLEME TEKNİĞİ
  • KONUSUNDA UZMAN USTALARIMIZ
  • PROFESYONEL PETEK TEMİZLEME MAKİNESİ
  • KOMBİYE ZARAR VERMEYEN PETEK TEMİZLEME UYGULAMASI
  • ETRAFI KİRLETMEDEN BANYODAN TÜM PETEKLERİN TEMİZLENMESİ TEKNİĞİ
  • PETEKLERİN TEK TEK KİMYASAL MADDE VE MAKİNEYLE BASINÇLI SU İLE ETKİLİ TEMİZLİĞİ
  • PETEKLERİN TEK TEK BASINÇLI TEMİZ SU İLE DURULANMASI VE TÜM PETEKLERDEN TEMİZ SU GELENE KADAR UYGULAMANIN DEVAM ETTİRİLMESİ YÖNTEMLERİMİZLE PETEK TEMİZLİĞİNDE MARKA ANKARA KAMA TEKNİK 0312 347 24 14

İŞİ UZMANINA BIRAKIN!!!

KOMBİ TESİSATI VE KOMBİ TAMİRİ KONULARINDA TECRÜBELİ USTALARIMIZLA VE PROFESYONEL PETEK TEMİZLEME MAKİNESİYLE PETEKLERDEKİ TÜM KİREÇLER SORUNSUZ OLARAK TEMİZLENMEKTE VE PETEKLERDE ÖNEMLİ MİKTARDA SICAKLIK ARTIŞI YAŞANMAKTADIR.

ÖDEDİĞİNİZ DOĞALGAZ FATURASININ TAM KARŞILIĞI ISINMA ELDE ETMEK İÇİN KOMBİ PETEK TEMİZLİĞİNİ YAPTIRMAYI UNUTMAYIN….

Batıkent Servisi Çağrı Merkezi: 0 312 347 24 14       

GSM: 0539 660 22 79

KOMBİ PETEK TEMİZLEME Mİ? NEDEN? 

Kullanım yılına bağlı olarak kullanılan suyun aşırı kireçli olmasına, ısınma sıcaklığına, su içerisinde yer alan oksijene göre ısıtma sistemleri içerisinde zamana bağlı olarak kireç, kışır, tortu, balçık ve en son aşamada çamurlaşma olur. Özellikle çamurlaşma radyatör peteklerin dip bölgelerinde daha fazla meydana gelir. 

Zamanla kullanıma bağlı olarak oluşan bu maddeler, ısıtma sistemlerinde kombilerde yeterli ısınmama sorunlarına yol açarak daha fazla yakıt harcayarak pahalı ısınma ile sonuçlanmakta ve müşterinin yeterli bilgisi olmaması nedeniyle de yıllarca bu durum devam etmektedir. 

Yukarıda ayrıntısı belirtilen petek ısınmama sorun kaynaklarının Kombinize olan etkisi de bulunmaktadır. Kombinin kalbi diyebileceğimiz ve kombi eşanjöründe ısıtılan suyun tesisatta ve peteklerde dolaşımında hayati öneme sahip olan sirkülasyon pompasının tesisattaki aşırı kireçli suyu dolaşımında yaşanan yetersizlikler sonucu evin bazı peteklerinde ısınmama veya az ısınma meydana gelmektedir. 

Ayrıca kireçli su kombinin içerisinde birbirine bağlı çalışan kombi sistem parçalarının da etkilenmesine ve başta conta ve yay mekanizması bulunan parçaların da çalışma düzenini bozmaya neden olur. Tüm bu sorunların birleşmesi sonucu kombi ve petek sisteminde ısıtma sorunları başgöstermektedir. Bu da size daha pahalı kışın ısınma, kombi ömrünün olumsuz etkilenmesi nedeniyle ortaya çıkan arızalar sonucu daha yüksek tamir ücretleri olarak geri dönmektedir.

Batıkentte kombi petek temizleme, petek yıkama kombi bakım ve tamir servisi Kama Teknik ile siz de en uygun hizmeti almak için bizi servis çağrı hattımızdan arayabilirsiniz. 

Sizler de daha sıcak ve ekonomik bir kış geçirmek için mutlaka peteklerinizi temizlettirin. Petek temizleme endüstri standardı haline gelmiş ve ortalama 4-5 yılda bir kez yapılması gerekli görülmektedir. 

PETEK TEMİZLEME ETRAFA ZARAR VERİYOR MU? YOKSA HER YER PİSLENECEK Mİ???

Kama Teknik olarak yıllara dayalı tesisat ve kombi servisi tecrübemizle petek temizleme işleminde uyguladığımız tekniklerle hem petekleri etkin olarak temizlemekte ve bu işlem sırasında da hiçbir yere zarar vermemekteyiz. Kimyasal Petek Temizleme işlemine banyodaki petek/havlupan’ın bağlantı noktasından Kombi tesisat sistemine Tesisat Yıkama makinesi bağlanarak kimyasal petek temizleme işlemi yapılmaktadır. Böylece herhangi bir pislik vb. durum olmaksızın tamamen tesisat üzerinden profesyonel Alman Rothenberger petek yıkama makinesi ile sorunsuz petek temizleme işlemi gerçekleştirilmektedir. Siz de uzman teknisyenlerimizden kaliteli ve sorunsun petek temizleme hizmeti almak isterseniz 0312-347 2414 no.lu müşteri çağrı merkeziminden randevu alabilir ve tüm sorularınıza cevap alailirsiniz. Batıkent Kama Teknik Petek Temizleme Servisi. 

Batıkent Kombi Petek Temizliği, Batıkent Kombi Petek Temizleme Şirketi, Batıkent Petek Temizleme Fiyatları, Batıkent Petek Temizleme Radyatör Petek Temizliği Servisi işlemlerinizde size bir telefon kadar yakınız.

BATIKENT PETEK TEMİZLEME İŞLEMİNDE YAPILAN UYGULAMALAR

KAMA TEKNİK PETEK TEMİZLEME SERVİSİ olarak yıllar dayalı kombi tesisat radyatör petek montajı tecrübelerimize dayalı olarak kullanım sonucu ısınma sorunlarına yol açan radyatör peteklerin temizlenmesinde kendi profesyonel yöntemlerimizle tesisatınıza en uygun temizlik çözümlemelerimizi uygulamaktayız.

Bu kapsamda;

  • Öncelikle kombiniz çalışıtırılarak peteklerin genel performansı izlenmekte ve sorunlu olan petekler tespit edilmektedir.
  • Bu sonuçlara dayalı olarak banyodaki petek veya havlupan tesisat bağlantıları kullanılarak Alman Rothenberger Tesisat Yıkama Makinemizi kombi petek tesisatına bağlıyoruz.
  • Bağlantı sonrasında kombi alt bağlantıları kapatılarak petek temizleme işleminde gerek kimyasal kireç çözücü maddenin gerekse makine basıncının kombiye zarar vermesi önlenmektedir.
  • Yıkamaya başlamadan önce tesisattaki pis su klozete akıtılarak tesisatın boşaltılması sağlanır.
  • Tesisat Yıkama Makinemize kimyasal kireç çözücü ilave edilerek tesisat ve peteklerin içinde tüm ilacın dolaşımı sağlanmaktadır.
  • Daha sonra tüm petekler kapatılarak yalnıca bir petek açılır ve peteklerin teker teker temizliği yapılır.
  • Tüm peteklerin yıkama işlemi bitirildikten sonra petekler teker teker bol su ile duruluma işlemi yapılır. Peteklerin herbirinden ayrı ayrı temiz su gelene kadar durulama işlemine devam edilir.
  • Daha sonra tüm petekler açılarak temizlenmemiş petek kalmayıncaya kadar su ile durulama işlemine devam edilir.
  • Yıkama ve durulama işlemleri tamamlandıktan sonra kombiye temiz su basılarak tesisat doldurulur ve kombi çalıştırılır.
  • Kombinin çalışması ile tüm peteklerin ısındığından emin olunur. Bu aşamada petek rodaj ayarları yapılarak tüm peteklerin eşit şekilde ısınması sağlanır.

Kama Teknik olarak petek temizleme işlemine kombi filtreleri de temizlenerek tesisat pislik tutucuların temiz olarak sisteme takılması sağlanır.

Petek temizleme işleminde tesisat suyunun tertemiz olması sonucu Kombi sirkülasyon pompası temiz suyu tesisatta daha rahat dolaştıracağından dolayı sıcak su tüm peteklerde daha hızlı dolaşacağından peteklerde sıcaklık artışı meydana gelecektir.

Ayrca, kombide suyun ısıtıldığı bölüm olan kombi eşanjörü temiz suyu daha etkin ısıtacağı için kireçli suyun hemen ısınmış gibi davranması nedeniyle istediğiniz ısıyı sağlayamama durumu da ortadan kalkmakta ve ısıtma sistemi olan kombinin üretildiği standartlara yakın sıcaklık değerleri üretilmiş olmaktadır.

Kama Teknik Batıkent Kombi Petek Tesisat Yıkama Servisi 0312 347 24 14

Batıkentte Kombi Petek Temizleme Servisimiz ile kombi petek temizleme, radyatör petek yıkama, kombi bakımı ve kombi tamiri konularında uzman teknik servis hizmeti vermektedir.

Kombi peteklerinizde zamanla gözlemlediğiniz ısınmama sorunlarınız bulunuyorsa konu hakkında detaylı bilgi almak için Kama Teknik Petek Temizleme Servisimizi 0312 347 24 14 no.lu çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.

  • Ankara Batıkent Kombi Bakımı Petek temizliği, petek yıkama servisi, Kombi Bakımı petek temizleme servisi petek temizleme Ankara Batıkent Kombi Servisi Çağrı Merkezi 0312 347 2 414, Batıkent kombi petek temizleme petek yıkama servisi kombi petek temizliği radyatör petek yıkama servisi, Batıkent kombi tamiri kombi petek temizliği petek yıkama servisi Balgat,
  • Batıkent Kombi Tamir Bakım Petek Temizleme Yıkama Servisi konularında servis hizmeti almak için hemen çağrı merkezi Batıkent petek temizleme firması telefon numarası 0312-347 2 414 ile bize ulaşabilir ve randevunuzu belirleyebilirsiniz.

Batıkent kombi bakımı hizmetlerimizden de yararlanabilirsiniz.

BATIKENT KOMBİ PETEK TEMİZLİĞİ TEKNİK BİLGİ: Bir iletkenin yüzey alanı büyüdükçe ileceği ısı miktarı artmaktadır. Bir küçük boru demeti bir tek boru yüzeyinden daha çok yüzey alanına sahiptir. Isı değiştiricilerinde ısı transfer yüzeyinin artırılması için, bir tek boru yerine bir demet küçük boru kullanılmaktadır. Isı değiştiricilerinde, borular düz veya kanatçıklı olarak kullanılır. Kanatçıkların kesit alanları farklılık arzedebilir. Kanatcık malzemesi ile boru malzemesi aynı veya farklı olabilir. Farklı olması halinde sıkı geçme, kaynak, lehim veya benzeri usullerle yüzeye tespiti yapılır. Burada ısıl temasın tam olması bilhassa istenir. Kanatçıklı boru kullanımının amacı; ısı transfer edilen yüzeyinin artırılmasıdır. Kanatçıklar genel olarak, hacimsel ısıtmalarda, gaz soğutmalı motorlarda silindirler üzerinde kullanılan kanatlar, gaz türbinlerinde kanatlar, su soğutmalı motorlarda kullanılan radyatörler, elektrik güç motorlarında, bilgisayar işlemcilerinde, soğutma ve ısıtmada kullanılan kanatlar birçok ısıtma ve soğutma sistemlerinde kullanılmaktadır.

Ankara’nın Yenimahalle Batıkent, Ostim, Serhat Mah, Çakırlar, Turgut Özal Mah, Eryaman semtlerine kombi bakımı, kombi arıza tespit ve tamiri, kombi radyatör petek temizleme, kombi petek temizliği tesisat yıkama hizmetlerini doğalgaz yetki belgeli teknik servis ustalarımızla ve mobil araçlarımızla aynı gün içerisinde en kaliteli ve uygun hizmeti yıllardır sunmaktayız.

Ankara Yenimahalle Batıkent bölgesi Demirdöküm kombi teknik servisiyiz.

Demirdöküm marka tüm kombi modellerinin kombi bakımı, kombi arıza tespit ve tamiri, kombi radyatör petek temizleme işlemlerinizde uzun yıllar görev yaptığımız Demirdöküm yetkili servislerindeki tecrübelerimizle her türlü tamir tekniğini uygulayabildiğimiz kombi cihazlarınızı teknik ömrü boyunca tasarruflu ve verimli sıcaklık üretecek şekilde kullanmanızda size yardımcı olmaktayız. 

KOMBİ BAKIMI… BAKIM! BAKIM! BAKIM!

Tüm kombi üretici firmalarının kombi kılavuzlarında mutlaka belirttikleri ancak pek çok müşterinin önemsemediği bir konu kombi bakımıdır. Kombilerin daha verimli ve uzun ömürlü kullanımı için kombi periyodik bakımlarının yapılması üretici kombi firmaları tarafından zorunlu görülmektedir.

Kombi bakımına ödenen ücretlerin size hem daha tasarruflu kullanım dolayısıyla yıllık doğalgaz harcamanızdaki düşüşle hem de uzun süre sonra kombide oluşacak önemli arızalar için ödeyeceğiniz tamir masraflarından daha ucuz olduğunu biliyor muydunuz.

Biz de alanda yaşağımız tecrübelerimize dayanarak yıllık kombi bakımının ve 3-4 yılda bir yapılacak petek temizliğinin size sorunsuz ve daha uygun doğalgaz faturası sağlaması bakımından mutlaka belgeli teknik servislere yaptırmanızın önemli olduğunu görmekteyiz. Konusunda uzman doğalgaz cihazlar yetki belgemiz ile size en uygun kombi bakımı ve tamiri konularında servis hizmeti vermekteyiz. Garantili servisimizden yararlanmak için Batıkent Kombi Servisi 0312 347 2 414 numaralı servis telefonumuzdan bizlere ulaşabilir ve en yakın tarihe randevunuzu ayarlayabilirsiniz.

Ankara Yenimahalle Batıkent Eryaman kombi petek temizleme tesisat yıkama konularında hizmet vermekle beraber her marka kombinin bakımı, arıza tamiri, hizmetlerini doğalgaz yetki belgeli teknik servis ustalarımızla ve donanımlı mobil araçlarımızla aynı gün içerisinde en kaliteli ve en uygun hizmeti alabilirsiniz.

Servis çağrı merkezimizden bizlere taleplerinizi bildirin en kısa sürede ekiplerimiz tarafından dönüş sağlayarak sizlerin tüm kombi ve radyatör petek sorunlarına en hızlı şekilde çözüm bulalım.

Kombiler teknik cihazlar oldukları için yıllık bakıma ihtiyaç duymaktadırlar. Evlerimizde kullandığımız çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, televizyon gibi pek çok teknik cihaz bakımsız olarak yıllarca çalışabilirler. Ancak, ısıtma sistemi olarak tasarlanan kombiler aynen arabalar gibi Batıkent Eryaman kombi periyodik bakım yıllık bakımlarla teknik ömrü içesinde verimli ve tasarruflu kullanılabilir. Bu konuda da tüketicilerimizin bilinçli olarak herhangi bir arızayla karşılaşmadan kombilerinin bakımlarını yaptırmaları kendilerinin menfaatine olacaktır.

Kombi bakımı yapılmazsa eğer; kombi sürekli arızalanır, kışa hazırlanmayacağı için arızalar genelde kış dönemine denk gelir ve kış aylarında kullanıcı mağduriyeti yaşar, doğalgaz sarfiyatı artar, cihazın kullanım ömrü kısalır, çözüm maliyetleri artar. Bu nedenle de mutlaka kullanıcısı olarak kombinize periyodik bakımlarını zamanında yaptırın.

Her marka kombiniz için Ankara Kombicisi olarak, Batıkent Eryaman bölgesine en yakın kombi radyatör petek temizleme, petek yıkama, ilaçlı kimyasal petek temizliği işlerinde müşterilerimize en uygun fiyat politikamız ile en uygun hizmeti garantili olarak sunmaktayız. Kombi bakımı – Kombi arıza onarımı konularında uzun yıllara dayalı teknik bilgiye dayalı tecrübemiz ile Ankara merkezinde ve merkezden tüm semtlere doğalgaz yetki belgeli ustalarımız ile kombi hizmeti vermekteyiz. Güvenilir bir şekilde kombi bakımı yaptırmak ya da kombinizde yer alan bir arızayı çözümleyebilmemiz için sitemizde bulunan iletişim numarasından aramanız yeterli olacaktır.

DEĞİŞİMİ VE TAMİRİ YAPILAN TÜM PARÇALARA İŞLEM TARİHİNDEN İTİBAREN 1 YIL GARANTİ SUNULMAKTADIR.

Servis Verdiğimiz Kombi Markaları: Demirdöküm, Baymak, Ariston, Vaillant, Viesmann, Bosh, Ferroli, Alarko, ECA, Buderus, Airfel, Immergas, Protherm, Falke, Termoteknik, Isısan vb.  tüm hermetik ve yoğuşmalı kombilerin bakım, arıza, tamir ve montaj işlerini gerçekleştirmekteyiz.

Baymak, Demirdöküm, Ferrroli, Vaillant Kombi Bakım ücretleri, radyatör petek temizleme ücretleri için arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Batıkent Eryaman Baymak kombi servisi Ankara 0539-660 22 79 çağrı merkezimizden haftanın 7 günü bize ulaşabilir ve servis kaydı açtırabilirsiniz.

BATIKENT ERYAMAN KOMBİ ARIZALARI: 

Yukarıda belirttilen marka kombilerin gerek bakımlarının zamanında yapılmaması gerek yıllara bağlı kullanım nedeniyle kombinin çalışan parçalarında fonksiyon bozukluklarından veya parçanın teknik ömrünün dolması veya başka sebeplere binaen kombide arızalar yaşanmaktadır. Biz de ankarakombicisi olarak Batıkent Eryaman bölgesinde ucuz fiyata teknik servis hizmeti vermekteyiz. Siz de aşağıda maddeler halinde berilttiğimiz kombi arızalarını yaşamaktaysanız biran önce servis numaramızı arayarak arızanın tespiti ve tamirini yaptırarak olası ileri boyutta başka arızaları da önlemiş olursunuz. Deneyimli teknik ustalarımız size aynı gün içerisinde servis hizmeti sunacaklardır. Kombininiz verimli ve tasarruflu olarak tanımlanmış teknik ömrü içerisinde arızasız çalışması için servisimizden kombi yıllık bakım hizmeti alabilirsiniz. Detaylı bilgi için 0539 660 22 79 no.lu servis numaramızı hemen arayabilirsiniz. 

Yukarıda sayılan kombi markalarının anakart arızalarında da teknik servis hizmetimiz bulunmaktadır:

Batıkent Kombi kart tamiri, Batıkent kombi kart tamircisi, Batıkent kombi kart rölesi, Batıkent kombi eşanjör, Batıkent kombi fan motoru, Batıkent kombi elektronik kart servisi, Batıkent kombi kart tamiri ankara, Batıkent kombi fan tamiri, Batıkent ankara petek temizleme servisi, Batıkent kombi petek temizleme servis ücreti, Batıkent kombi bakım servis fiyatları, Batıkent kombi petek temizleme ücreti, Batıkent radyatör petek temizleme ücreti, Batıkent kombi bakım ücreti ne kadar, Batıkent kombi bakımı kaça yapılıyor, Batıkent kombi bakım ücreti, Batıkent kombi bakım fiyatı.

Baymak Batıkent kombi servisi Ankara 0539-660 22 79 çağrı merkezimizden haftanın 7 günü bize ulaşabilir servis kaydı bırakabilirsiniz.

Batıkent Kombi Teknik Servisi 0312 347 2 414,

Batıkent Baymak, Demirdöküm, Alarko Kombi Servisi 0312 347 2 414,

Baymak, Demirdöküm, Alarko Kombi servisi Batıkent 0312 347 2 414,

Baymak, Demirdöküm, Alarko kombi servisi Batıkent Ankara 0312 347 2 414,

Dikmen Baymak Demirdöküm Kombi Servisleri- Kombi Tamircileri –Kombi Arıza Bakım Servisi Batıkent 0312 347 2 414,

Batıkent  Vaillant Kombi Servisi 0312 347 2 414,

Baymak, Demirdöküm, Alarko Kombi Servisleri- Kombi Tamircileri –Kombi Arıza Bakım Servisi Batıkent Ankara 0312 347 2 414,

Baymak, Demirdöküm, Alarko Servisi, Baymak, Demirdöküm, Alarko Kombi Ustası Batıkent  0312 347 2 414,

Baymak, Demirdöküm, Alarko Klima Servisi Batıkent 0312 347 2 414,

Kombi Klima Tamir Bakım Servisi Batıkent 0312 347 2 414,

Kombi Radyatör Petek Temizleme, Petek Temizliği, Petek Yıkama Servisi Batıkent 0312 347 2 414,

Batıkent Baymak, Demirdöküm, Alarko Klima Servisi 0312 347 2 414.

 

Batıkent Eryaman bölgesine en yakın kombi tamiri, kombi bakım petek temizleme servisi yıllara dayalı Demirdöküm, Baymak kombi yetkili servislerinde edindiğimiz tecrübelerimizle sizlere başta Demirdöküm ve Baymak kombiler olmak üzere her marka kombinin yıllık periyodik bakımı, kombi arızaları, kombi tamir bakımları, kombi radyatör petek temizlemesi, kombi kontrolleri işlemlerinde profesyonel ustalarımızdan garantili kombi servisi ve kaliteli yedek parçalar ile uzun süreli kombi arızalarındaki çözümlerimizden yararlanmanız için size bir telefon kadar yakınız. Siz de BATIKENT’te kombi servisi kombi tamircisi kombi ustası arıyorsanız güvenilir servis hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

 

SERVİSİ ARA