Ankara Bağlıca Kombi Petek Temizliği Servisi

Ankara Bağlıca Kombi Tamir Bakım Radyatör Petek Temizleme Tesisat Servisi

Radyatör petek sıcaklığının artışını sağlamak için petek temizliği yaptırmayı unutmayın. 

KOMBİ PETEK TEMİZLEME NEDEN GEREKLİDİR? 

Kullanım yılına bağlı olarak kullanılan suyun aşırı kireçli olmasına, ısınma sıcaklığına, su içerisinde yer alan oksijene göre ısıtma sistemleri içerisinde zamana bağlı olarak ÖNCE SUYUN kireç BIRAKMASI DAHA SONRA TORTU VE BALÇIK ŞEKLİNE DÖNÜŞMEKTEDİR. 

KOMBİ EŞANJÖRÜNDE YÜKSEK ISIYA MARUZ KALAN TESİSAT SUYUNUN KİREÇLENMESİ SONUCU PETEKLERİN yeterİNCE ISITMAMASI İLE daha fazla yakıt harcayarak pahalı ısınma İLE KARŞI KARŞIYA KALINMAKTADIR. 

Yukarıda kombi süzgeçlerinden de görüleceği üzere peteklerde dolaşan çamurlaşmış kireçler peteklerde yoğun olarak bulunmaktadır.

Ayrıca, kireçli su kombinin içerisinde birbirine bağlı çalışan kombi sistem parçalarının da etkilenmesine ve başta conta ve yay mekanizması bulunan parçaların da çalışma düzenini bozmaya neden olur.

Tüm bu sorunların birleşmesi sonucu kombi ve petek sisteminde ısıtma sorunları başgöstermektedir. Bu da size daha pahalı kışın ısınma, kombi ömrünün olumsuz etkilenmesi nedeniyle ortaya çıkan arızalar sonucu daha yüksek tamir ücretleri olarak geri dönmektedir.

bağlıca kombi petek temizleme, petek yıkama kombi bakım ve tamir servisi Kama Teknik ile siz de en uygun hizmeti almak için bizi servis çağrı hattımızdan arayabilirsiniz. 

Sizler de daha sıcak ve ekonomik bir kış geçirmek için mutlaka peteklerinizi temizlettirin. Petek temizleme endüstri standardı haline gelmiş ve ortalama 4-5 yılda bir kez yapılması gerekli görülmektedir. 

  • Ankara Bağlıca Kombi Bakımı Petek temizliği, petek yıkama servisi, Kombi Bakımı petek temizleme servisi petek temizleme Ankara Bağlıca Ankara, Bağlıca Kombi Servisi Çağrı Merkezi 0312 347 2 414, Bağlıca kombi petek temizleme petek yıkama servisi kombi petek temizliği radyatör petek yıkama servisi, Bağlıca kombi tamiri kombi petek temizliği petek yıkama servisi Bağlıca ,

  • Bağlıca Kombi Tamir Bakım Petek Temizleme Yıkama Servisi konularında servis hizmeti almak için hemen çağrı merkezi Bağlıca  petek temizleme firması telefon numarası 0312-347 2 414 ile bize ulaşabilir ve randevunuzu belirleyebilirsiniz.

Bağlıca kombi bakımı hizmetlerimizden de yararlanabilirsiniz.

Ankara’nın Etimesgut Bağlıca bölgesinde kombi bakımı, kombi arıza tespit ve tamiri, kombi radyatör petek temizleme, doğalgaz ocak dönüşümü, doğalgaz ocak hortum, doğalgaz vana montajı, doğalgaz gaz kaçağı tespiti hizmetlerini doğalgaz yetki belgeli teknik servis ustalarımızla ve mobil araçlarımızla aynı gün içerisinde en kaliteli ve uygun hizmeti yıllardır sunmaktayız.

Ankara Bağlıca ilçesinde en çok tercih edilen Demirdöküm kombi teknik servisiyiz.

Demirdöküm marka tüm kombi modellerinin kombi bakımı, kombi arıza tespit ve tamiri, kombi radyatör petek temizleme işlemlerinizde uzun yıllar görev yaptığımız Demirdöküm yetkili servislerindeki tecrübelerimizle her türlü tamir tekniğini uygulayabildiğimiz kombi cihazlarınızı teknik ömrü boyunca tasarruflu ve verimli sıcaklık üretecek şekilde kullanmanızda size yardımcı olmaktayız. 

BAĞLICA KOMBİ BAKIMI

Tüm kombi üretici firmalarının kombi kılavuzlarında mutlaka belirttikleri ancak pek çok müşterinin önemsemediği bir konu kombi bakımıdır. Kombilerin daha verimli ve uzun ömürlü kullanımı için kombi periyodik bakımlarının yapılması üretici kombi firmaları tarafından zorunlu görülmektedir.

Kombi bakımına ödenen ücretlerin size hem daha tasarruflu kullanım dolayısıyla yıllık doğalgaz harcamanızdaki düşüşle hem de uzun süre sonra kombide oluşacak önemli arızalar için ödeyeceğiniz tamir masraflarından daha ucuz olduğunu biliyor muydunuz.

Biz de alanda yaşağımız tecrübelerimize dayanarak yıllık kombi bakımının ve 3-4 yılda bir yapılacak petek temizliğinin size sorunsuz ve daha uygun doğalgaz faturası sağlaması bakımından mutlaka belgeli teknik servislere yaptırmanızın önemli olduğunu görmekteyiz.

Konusunda uzman doğalgaz cihazlar yetki belgemiz ile size en uygun kombi bakımı ve tamiri konularında servis hizmeti vermekteyiz. Garantili servisimizden yararlanmak için Bağlıca  Kombi Servisi 0312 347 2 414 numaralı servis telefonumuzdan bizlere ulaşabilir ve en yakın tarihe randevunuzu ayarlayabilirsiniz.

Ankara Bağlıca kombi petek temizleme tesisat yıkama konularında hizmet vermekle beraber her marka kombinin bakımı, arıza tamiri, hizmetlerini doğalgaz yetki belgeli teknik servis ustalarımızla ve donanımlı mobil araçlarımızla aynı gün içerisinde en kaliteli ve en uygun hizmeti alabilirsiniz.

Müşteri çağrı merkezimizden bizlere taleplerinizi bildirin en kısa sürede ekiplerimiz tarafından dönüş sağlayarak sizlerin tüm kombi ve radyatör petek sorunlarına en hızlı şekilde çözüm bulalım.

Kombiler teknik cihazlar oldukları için yıllık bakıma ihtiyaç duymaktadırlar. Isıtma sistemi olarak tasarlanan kombiler aynen arabalar gibi Bağlıca kombi periyodik bakım yıllık bakımlarla teknik ömrü içesinde verimli ve tasarruflu kullanılabilir. Bu konuda da tüketicilerimizin bilinçli olarak herhangi bir arızayla karşılaşmadan kombilerinin bakımlarını yaptırmaları kendilerinin menfaatine olacaktır.

DEĞİŞİMİ VE TAMİRİ YAPILAN TÜM PARÇALARA İŞLEM TARİHİNDEN İTİBAREN 1 YIL GARANTİ SUNULMAKTADIR.

Servis Verdiğimiz Kombi Markaları: Demirdöküm, Baymak, Ariston, Vaillant, Viesmann, Bosh, Ferroli, Alarko, ECA, Buderus, Airfel, Immergas, Protherm, Falke, Termoteknik, Isısan vb.  tüm hermetik ve yoğuşmalı kombilerin bakım, arıza, tamir ve montaj işlerini gerçekleştirmekteyiz.

Servis Bölgesi: Ankara Bağlıca Etimesgut

Baymak, Demirdöküm, Ferrroli, Vaillant Kombi Bakım ücretleri, radyatör petek temizleme ücretleri için Bağlıca Petek Temizleme servisimizi  arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Baymak kombi servisi Ankara 0539-660 22 79 çağrı merkezimizden haftanın 7 günü bize ulaşabilir ve servis kaydı açtırabilirsiniz.

KOMBİ ARIZALARI: 

Yukarıda belirttilen marka kombilerin gerek bakımlarının zamanında yapılmaması gerek yıllara bağlı kullanım nedeniyle kombinin çalışan parçalarında fonksiyon bozukluklarından veya parçanın teknik ömrünün dolması veya başka sebeplerden kaynaklı kombide arızalar yaşanmaktadır. Biz de ankarakombicisi olarak Bağlıca  bölgesinde ucuz fiyata teknik servis hizmeti vermekteyiz.

Bağlıca Etimesgut Kombi kart tamiri, Bağlıca Etimesgut kombi kart tamircisi, Bağlıca Etimesgut kombi kart rölesi, Bağlıca Etimesgut kombi eşanjör, Bağlıca Etimesgut kombi fan motoru, Bağlıca Etimesgut kombi elektronik kart servisi, Bağlıca Etimesgut kombi kart tamiri ankara, Bağlıca Etimesgut kombi fan tamiri, Bağlıca Etimesgut ankara petek temizleme servisi, Bağlıca Etimesgut kombi petek temizleme servis ücreti, Bağlıca Etimesgut kombi bakım servis fiyatları, Bağlıca Etimesgut kombi petek temizleme ücreti, Bağlıca Etimesgut radyatör petek temizleme ücreti, Bağlıca Etimesgut kombi bakım ücreti ne kadar, Bağlıca Etimesgut kombi bakımı kaça yapılıyor, Bağlıca’da kombi bakım ücreti, Bağlıca Etimesgut kombi bakım fiyatı konularında kombi arızalarınız Etimesgut Bağlıca bölgesinde ise hemen servisimizi arayıp arıza kaydı oluşturabilirsiniz. 

Yukarıda sayılan kombi markalarının anakart arızalarında da teknik servis hizmetimiz bulunmaktadır:

Baymak Bağlıca kombi servisi Ankara 0539-660 22 79 çağrı merkezimizden haftanın 7 günü bize ulaşabilir servis kaydı bırakabilirsiniz.Bağlıca bölgesine en yakın kombi tamiri, kombi bakım petek temizleme servisi yıllara dayalı Demirdöküm, Baymak kombi yetkili servislerinde edindiğimiz tecrübelerimizle sizlere başta Demirdöküm ve Baymak kombiler olmak üzere her marka kombinin yıllık periyodik bakımı, kombi arızaları, kombi tamir bakımları, kombi radyatör petek temizlemesi, kombi kontrolleri işlemlerinde profesyonel ustalarımızdan garantili kombi servisi ve kaliteli yedek parçalar ile uzun süreli kombi arızalarındaki çözümlerimizden yararlanmanız için size bir telefon kadar yakınız. Siz de Bağlıca’da kombi servisi kombi tamircisi kombi ustası arıyorsanız güvenilir servis hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

BAĞLICA PETEK TEMİZLİĞİ TEKNİK BİLGİ: Petek temizleme, ısı kaybını önlemek, enerji tasarrufu sağlamak ve petekleri uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanabilmek açısından oldukça önemlidir. Kombi aracılığıyla ısıtılan suyun dolaşarak ısı vermesini sağlayan petekler; kireç tortuları, sudaki kireçlerin neden olduğu balçık benzeri oluşumlar ve çamurlaşma nedeniyle kirlenir. Bu durumda ısı verimi düştüğü gibi, oluşan maddeler peteğin dibine çökerek su akışını önler. Dolayısıyla peteğin özellikle alt kısmı ısınmamaya başlar ve zamanla peteğin tüm kısımlarında ısı kaybı oluşur.

Kombi normal şekilde çalışmaya devam ettiği halde, petekler ısıyı yeterli iletmediğinden aynı miktarda doğalgaz kullanılmasına rağmen, nitelikli bir ısınma sağlamak mümkün olmaz. Bu da doğalgaz faturasının giderek yükselmesine ancak ortamın gittikçe daha zor ısınmasına ya da ısınamamasına neden olur.

 

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SERVİSİ ARA